24.03.2017

İL MÜFTÜMÜZ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ HATIRA ORMANI FİDAN DİKİM TÖRENİNE KATILDI

İl Müftümüz Muhammet Lutfi KETENCİ, Orman İşletme Müdürlüğünce organize edilen 15 Temmuz Şehitleri Hatıra ormanı fidan dikim programına katıldı.

Karaman Ereğli karayolu Yeşildere TOKİ Evleri Mevkiindeki fidan dikim programına; Karaman Valisi; Süleyman TAPSIZ, Karaman Milletvekili, Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı; Recep KONUK, Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ormanların ülkelerin doğal güzellikleri ve ekonomik kalkınmanın temel değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali TAPSIZ, sahip olduğumuz doğal zenginliğin korunması, geliştirilmesi ve ülke kalkınmasındaki öneminin arttırılması için herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda çam ve sedirden  oluşan yaklaşık 2000 fidan toprakla buluşturuldu.