19.07.2017

TEMMUZ AYI PERSONEL MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftülüğünce her ay yapılan mutat toplantı 17 Temmuz Pazartesi günü Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Eğitim Uzmanı Süleyman ALTINDAŞ’ın yaptığı toplantıya Hisar Kur’an Kursu öğreticisi İlyas BALOĞLU’nun Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlandı.

İlimiz Müftüsü Muhammet Lutfi KETENCİ ile İl Müftü Yardımcısı Ali ABAY 2017 Yılı Temmuz ayı gündem konularını İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileriyle paylaştı.

Toplantıda Ramazan ayı faaliyetleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ve Yaz Kur’an Kurslarındaki eğitim faaliyetleri değerlendirildi.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Ali ABAY, Şube Müdürü Nizamettin BAYRAKCI, Eğitim Uzmanı Süleyman ALTINDAŞ, Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Toplantı dilek ve temennilerin paylaşılması ile sona erdi.