27.07.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI AYRANCI’DA YAPILDI

Gündemdeki konuları görüşmek üzere 21.07.2017 Cuma günü Ayrancı İlçe Müftülüğü hizmet binasında İlçe Müftüleri toplantısı yapıldı. İlimiz Müftüsü Muhammet Lutfi KETENCİ’nin başkanlığındaki toplantı İl Müftü Yardımcısı Ali ABAY, Ayrancı Müftüsü Ahmet YOLCU, Başyayla Müftü Vekili Mustafa GEZGİN, Ermenek Müftüsü Mehmet SEVEN, Kazımkarabekir Müftü Vekili Recep BOYACIOĞLU, Sarıveliler Müftüsü Sırrı Fuat ATEŞ’in katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda Ramazan ayı faaliyetleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü, Yaz Kur’an Kurslarındaki eğitim faaliyetleri ve gündemdeki diğer konular görüşüldü. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra, toplantıya katılan müftülerimiz Ayrancı ilçemizin çeşitli camilerinde Cuma vaazı verdiler.

Toplantı dilek ve temennilerin paylaşılması ile sona erdi.