15.11.2017

ATAMASI OLAN İLÇE MÜFTÜLERİNE VEDA PROGRAMI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı, 100 ilçe müftüsünün atamasını gerçekleştirdi. Ataması yapılan ilçe müftülerinin görev yerleri, Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen törenle belirlendi.

Karaman ilimizde görev yapan çeşitli kadrolardaki 5 personelimiz ilçe müftüsü olmaya hak kazandı. İl Müftülüğü Uzman Vaizi Abdulkadir CANLI; Osmaniye İli Sumbas İlçe Müftüsü, Şube Müdürü Nizamettin BAYRAKÇI; Konya İli Taşkent İlçe Müftüsü, Ayrancı İlçe Vaizi Ramazan DEMİRCİ; Karaman Başyayla İlçe Müftüsü, Cezaevi Vaizi Dr. Murat GÖK; Mardin İli Mazıdağı İlçe Müftüsü, Cezaevi Vaizi Şakir ŞAHİN ise Şırnak İli Beytüşşebap İlçe Müftüsü oldu.

İlimiz Müftüsü Muhammet Lutfi KETENCİ yeni atanan müftülerimiz onuruna Karaman Valisi Fahri MERAL ve Vali Yardımcısı Hacı İbrahim TÜRKOĞLU’nun katıldığı bir program tertip etti. Programda yeni atanan ilçe müftülerine ilimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Program İlçe müftülerine plaket takdimiyle sona erdi.