22.10.2021

Taşkent Müftüsü Ali Küçük'ten Vefa Ziyareti

Taşkent İlçe Müftüsü Ali Küçük, Müftümüz Hüseyin Ankaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Camiler ve Dİn Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi haftası  teması olarak Başkanlığımızın belirlediği vefanın örneği olarak Taşkent İlçe Müftüsü Ali Küçük, Balcılar Kur'an Kursu Dernek Başkanı Yusuf Ulu, ve Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet Bina İlçemiz Müftüsü Hüseyin Ankaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Cami ve Kur'an Kursu hizmetleri üzerine istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından Taşkent Müftüsü Ali Küçük cuma namazı öncesi Başyayla Merkez Camii'nde vaaz vererek vefa üzerine örneklerle Efendimiz Aleyhisselam'ın hayatından kesitler sundu.

İlçe Müftümüz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Taşkent İlçe Müftüsü Ali Küçük'e ve maiyetine teşekkürlerini sundu.