12.10.2021

"Vefalı Din Görevlisi"ne Başarı Belgesi

İlçemiz Üzümlü Köyü Söğütlü Mahallesi'nde İmam-Hatip olarak görev yapmakta olan Abdulkadir ÖZEL, görev mahallindeki vatandaşlar ile ilgilenmesi ve ihtiyaçlarını karşılamaya gayret etmesi dolayısıyla Kaymakam V. Muttalip ÇETİN tarafından Başarı Belgesi'ne layık görüldü.

Camiler ve Dİn Görevlileri Haftası münasebetiyle görev mahallindeki komşularına vefalı davranan Abdulkadir ÖZEL'e başarı belgesini İlçe Müftümüz Hüseyin ANKARALI takdim etti. Vazifenin sadece camide namaz kıldırmak olarak görülmemesi gerektiğine değinen ANKARALI "Her şartlar altında toplumumuzun yanında olabilecek din gönüllüleri olmak Diyanet camiası olarak hepimizin asli vazifesidir. Bu sebeple görev mahallindeki halkın gönlüne giren hocamızı tebrik ediyorum, Rabbim toplumun derdiyle dertlenmiş hizmetkar görevliler olabilmeyi nasib eylesin" temennisinde bulundu.