13.07.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ ABDULLAH ÖZMEN GÖREVİNE BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İlçe Müftülüğüne atanan İlçe Müftümüz Abdullah ÖZMEN İlçemizdeki görevine başladı.

Tokat’ ta doğan, İlk, Orta ve İmam Hatip Lisesini Tokat’ ta tamamlayan İlçe Müftümüz, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir-Hadis Bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği ile İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenliği yapmıştır.

2003 yılında Diyanet İşleri Başkanlığına Vaiz olarak atanan İlçe Müftümüz Abdullah ÖZMEN ihtisasını 2008 yılında Selçuk İhtisas Eğitim Merkezinde tamamlamıştır. Aksaray ve Karaman Cezaevi Vaizliği ile Emirgazi İlçe Vaizliği yapmıştır.

Konya İli Derebucak ve Sarıveliler İlçelerinde İlçe Müftülüğü görevinden sonra 24 Haziran 2020 tarihinde İlçe Müftülüğümüze naklen atanarak 10.07.2020 Cuma  günü  İlçemizde  görevine başlamıştır.