16.10.2023

MUTAD TOPLANTIMIZ TURKUAZ MESİRE ALANINDA GERÇEKLEŞTİ

Ekim ayı mutad toplantımız Turkuaz Mesire Alanı belediye restorantında gerçekleşti.
Program Kazancı Kasabası Yk. Mah. Camii İmam-Hatibi Hüsnü MERMERCİ nin okumuş olduğu açış Kuran-ı Kerimi ile başladı.Şube Müdürümüz Celal AKYÜZ'ün yapmış olduğu duyuruların ardından İlçe Müftümüz Hüseyin ANKARALI'nın hitaplarıyla devam etti.

Toplantıya İlçe Kaymakamımız Fatih ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Mustafa  BOZCU da katıldı.ilçe Kaymakamımız hitaplarında '' Din görevlilerinin toplum içerisindeki yeri ve önemine, 4-6 yaş kurslarının ne derece önemli olduğuna değindi ve personelimizin isteklerini dinledi.Hitaplarınınn ardından İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Camiler ve Din Görelileri Haftasını kutladılar.

Yapılan yemek ikramının ardından tekne turu düzenlendi Yalnız bırakmadıları için Sayın Kaymakamı ve
bizlere mekan tahsisini ve tekne turunu sunan Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.