03.12.2023

FİLİSTİN YARARINA DÜZENLENEN 2 GÜNLÜK KERMES TAMAMLANDI.

FİLİSTİN YARARINA DÜZENLENEN
2 GÜNLÜK KERMES TAMAMLANDI.

İlçe Müftülüğümüz ile TDV Ermenek Şubemizin öncülüğünde, halkımızın katkılarıyla İsrail tarafından zulüm ve katliama maruz bırakılan Filistinli kardeşlerimize destek amacıyla kermes düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste kurulan standlarda Kur'an Kursu öğreticileri ile gönüllü kadınların hazırladığı ev yemekleri,döner,börek, tatlı çeşitleri ve yöresel ürünler satışa sunuldu.

Kermesin açılışına; Ermenek İlçe Kaymakamı Fatih ERDOĞAN , İlçe Belediye Başkanı Mustafa BOZCU, İl Meclis Genel Başkanı Eyüb ÇAYIR,Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin AYDIN, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Görevli ve gönüllülerimizin el emeğiyle kurulan hayır çarşısından elde edilen gelirler TDV aracılığıyla Filistinli kardeşlerimizin yararına kullanılmak üzere bağışlanacaktır.

İlçe Müftümüz başta günlerce hazırlık içerisinde bulunan bayan Kuran Kursu öğreticilerimize ve hanım  kardeşlerimize, mekan tahsisinde bulunan esnaflarımızdan Abdullah ÇELİK 'e, din gönüllülerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini dile getirdi.