14.02.2024

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

Görevi başında iken geçirdiği kaza ile şehit olan hemşehrimiz Katranlı Köylü Ahmet Tuğay, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komanda Özel Harekat Tabur Komutanlığında görev yapan ve Elektrik Teknisyeni olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Tuğay, birliğindeki toplantı salonunun çatısına elektrik kablosu çekerken dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu ağır yaralanmış,
kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur.

Şehit Tuğay’ın naaşı son kez getirildiği Katranlı Köyü'ndeki baba ocağında helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı köy camisine getirildi.  Şehidin naaşı öğle namazına müteakip  İl Müftümüz Faruk Gürbüz tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Milletimizin başı sağolsun.