02.10.2020

2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası

2020 yılı Cami ve Din Görevlileri  Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen 2020 yılı Camii ve Din Görevlileri haftası teması olan "Camii ve İlim " konulu açılış proğramına İlçe Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr.Mustafa BAŞKONAK'ın ve İlçemizde görev yapan din görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bugüne kadar emeği geçen din gönüllülerine şükranlarımızı sunar ve görevi başında olan din gönüllüsü kardeşlerimize görevlerinde başarılar dileriz.

Kazımkarabekir İlçe Müftülüğü