01.07.2022

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun , Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Vali Tuncay Akkoyun, Türkiye Diyanet Vakfının, 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekaletini, TDV Karaman Şubesine verdi. İl Müftümüz Faruk Gürbüz’den Türkiye Diyanet Vakfı 2022 Yılı Vekaletle Kurban organizasyonu hakkında bilgiler alan Vali Akkoyun, kurban bağışında bulundu.
Vali Akkoyun’un kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden T.D.V. Karaman Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Faruk Gürbüz, kendilerine teşekkür ederek kurban bağış sertifikasını takdim etti.
Sayın Valimizin eşi Canan Akkoyun hanımefendi ,Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açılan vekaletle kurban bağış standını ziyaret ederek, Türkiye Diyanet Vakfı çalışmaları ve vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi alarak, görevlilerimize çalışmalarında başarılar diledi.