05.02.2023

Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz programı kapanış töreni

Ara tatilde öğrencilere yönelik 'Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz' programı düzenlendi. Program kapsamında öğrenciler camiye gelerek puanlar topladı.

Program kapsamında İmam-ı Rabbani Camisinde camiye gelen çocuklara yönelik kapanış programı gerçekleştirildi. Programa Karaman Valisi Sn. Tuncay Akkoyun, İl Müftü Yardımcısı Adem Bahçıvan ve misafirler katıldı. Öğrencilere hediye takdimi gerçekleştirildi.

Proje hakkında konuşan Camii İmam-Hatibi İsmail Özdemir, "Başkanlığımız düzenlediği proje kapsamında ara tatilde öğrencilerimizle camide buluştuk. Yavrularımız cami alışkanlığı kazandılar. Topladıkları puan ile kendilerine hediyeler verdik.
Cami bizim hayatimizin merkezi olmalıdır. Çocuklarımıza bu kapsamda camiyi sevdirmek çok önemli. Ağaç yaşken eğilir sözünde olduğu gibi cami sevgisini küçükken kazandırmalıyız. Programa katılan gençlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.