16.04.2016

BAYANLARA YÖNELİK KUTLU DOĞUM PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bayanlara yönelik konferans düzenlendi. Demosan Otelde yapılan konferansa konuşmacı olarak Konya İl Müftü Yardımcısı Saliha BİLGİÇ katıldı. Sunuculuğunu Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Hanım KOÇAK’ın yaptığı Konferans Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursu Öğreticisi Hüseyin Selman ALTIN’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftümüz Nuri DEĞİRMENCİ yaptı. Ayrıca İlimizde görev yapan Bayan Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan ilahi ekibi de bir sunum yaptı. Yoğun katılımın olduğu konferansta konuşan Konya İl Müftü yardımcısı Saliha BİLGİÇ bu sene Kutlu Doğumun ana temasının “Hz. Peygamber, Tevhit ve Vahdet” olduğunu belirterek insanları bu slogan etrafında kenetlenmeye çağırdı. Konferansın ardından İl Müftümüz Nuri DEĞİRMENCİ’nin eşi Sultan DEĞİRMENCİ tarafından konuşmacıya plaket takdim edildi.