20.04.2016

SEVGİ EVLERİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Karaman Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Karaman Sevgi Evleri personelinin gayretleriyle, Karaman Sevgi Evlerinde Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Sevgi evlerinde kalan çocukların ve gençlerin dilinden Peygamberimiz (a.s) anlatıldı. Uzman Vaiz Zübeyde OKUYUCU’nun koordinatörlüğünde her hafta Sevgi Evlerini ziyaret eden Kur’an Kursu Öğreticilerimizin gayretleriyle bir program düzenlendi. Çocuklar tarafından Peygamberimizi anlatan şiirler okundu, ilahiler söylendi. Çocukların dilinden dua ile son buldu. Müftülüğümüz tarafından katılımcılara gül ve Tevhit ve Vahdet konulu hadis kartelaları takdim edildi. Programa  Karaman Valisi Murat KOCA'nın eşleri Vildan KOCA Hanımefendi, Sevgi Evleri personeli, Kur’an kursu öğreticileri ve çocuklar katıldı.