28.10.2020

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüzden Vali Mehmet Alpaslan Işık’a Ziyaret Gerçekleştirildi.

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle İl Müftümüz Muhammet Lutfi KETENCİ ve beraberindeki İl Müftü Yardımcıları Sırrı Fuat ATEŞ, Adem BAHCIVAN, Zübeyde OKUYUCU Karaman Valimiz sayın Mehmet Alpaslan IŞIK'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, 26 Ekim - 01 Kasım 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan ve bu yıl “Peygamberimiz ve Çocuk” konusunun işleneceği Mevlid-i Nebi haftasıyla ilgili yapılacak olan faaliyetler hakkında Vali Işık’a bilgiler veren İl Müftüsü Ketenci, Vali Işık’ın Mevlid-i Nebi haftasını tebrik ederek Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in hayatını anlatan bir kitap hediye etti.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in getirdiği evrensel mesajın daha iyi okunması ve anlaşılmasına ihtiyaç bulunduğunu söyleyen Vali Işık, Mevlid-i Nebi Haftasının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından tüm insanlığın kurtulmasına vesile olması dileklerinde bulundu.