28.10.2020

Mevlid-i Nebi Haftasında 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimize Oyuncak Hediye Edildi.

İl Müftümüz Muhammet Lutfi Ketenci, bu yıl “Peygamberimiz (as) ve Çocuk” temasının işlendiği Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile  4-6 Yaş Kur’an Kurslarını ziyaretinde öğrencilerimize  “Peygamberimizin çocukları çok sevdiğini, hediyelerle sevindirdiğini” ifade ederek oyuncak hediye etti. Hafta münasebetiyle kurslarımızda yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen İl Müftümüz, 4-6 yaş dönemi değerler eğitiminin önemini ifade ederek, bu çalışmaların toplumun, geleceğin ahlakını inşa etmede çok önemli olduğunu vurguladı.  Öğrenciler de ziyaretten ve oyuncak hediye edilmesinden çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.